Connecta + cursos on-line gratuïts per a mares i pares

Connecta+ és un programa formatiu que sorgeix de la necessitat d’ajudar els alumnes d’entre 10 i 15 anys (de 5è de Primària a 3r d’ESO) i les seves famílies a reflexionar sobre l’ús d’Internet, i les seves pròpies conductes i hàbits a la Xarxa.

Amb aquest projecte s’ofereix la formació i coneixements necessaris perquè els pares puguin estar molt a prop dels fills també en l'entorn digital. De fet, l’eslògan del projecte és connecta més, connecta  amb ells. 

Connecta s’organitza en un seguit d’unitats didàctiques impartides pel propi professorat de l'escola i estan integrades com a eixos transversals del currículum. Es proposen 15 temes adaptats a cada edat i s'imparteixen trimestralment entre els cursos de 5è de Primària i 3r d’ESO. Alguns dels temes que es tracten són l'ús del whatsapp, identitat digital, xarxes socials, jocs on-line, ciberbullying, entre d'altres. Podeu ampliar la informació al web: www.connectames.org.

Coordinació família-escola 

La formació que Connecta+ ofereix als pares consisteix en cursos on-line gratuïts, elaborats per experts en la matèria i d'una durada màxima de 6  hores (sempre que es pugui, pare i mare junts).

Simultàniament al desenvolupament de les unitats didàctiques a l’escola, els pares reben unes recomanacions per poder dur a terme aquesta acció formativa també a les llars.
 
En resum, cursos de gran utilitat i un bon complement a la tasca formativa que es du a terme a cada escola.

Si us voleu inscriure als cursos, podeu fer-ho a través del següent enllaç:


http://www.connectames.org/registre


Noticia
Artículos relacionados