Dia del patró

Festa colegial per celebrar el dia de Sant Josep

El 19 de març a l'escola celebram una tradicional festa amb motiu de Sant Josep, el nostre patró. A l'etapa d'Infantil, la festa es fa al voltant del projecte trimestral que treballam, enguany els castells medievals. Amb ells, hem après grafo, lectura, mates, música, cooperatiu, etc. Com a resultat final, l'escola ha quedat convertida en un gran castell medieval i, per celebrar-ho, com a final de projecte, ens hem desfrassat de personatges medievals: majoritàriament cavallers i princeses de tota classe, colors i estils, però també hem tengut Robin Hood, dracs, pomes, etc., la imaginació no té límits quan d'infants i desfresses es tracta...

De bon dematí, hi ha hagut xocolatada amb xurros per berenar, un espectacle medieval a càrrec de la companyia Podenco Blanco. Han vengut 5 actors vestits de dames i cavallers que han tengut els més petits bocabadats durant una bona estona; una lluita medieval i una història d'època de la qual no n'han perdut detall. De l'Escola d'Equitació Son Molina ens han fet una visita molt especial: dos ponis amb vestimenta medieval han recorregut el pati de les nostres classes. Els hem pogut tocar, fer fotos i fins i tot colcar damunt per fer una passejada. 

A Primària, Secundària i Batxiller han fet la tradicional gimcana per equips formats per alumnes de diferents cursos, campionats de proves esportives i culturals i tornejos de Sant Josep. 

Podeu veure les fotos en aquest enllaç

Prepared for the change
Gallery